Her vil jeg dele min passion for kager, lækkerier og comfort food. Jeg håber, at I vill kigge med og føle jer inspireret til at komme i køkkenet og kaste jer ud i nogle af opskrifterne. Jeg hjælper gerne med råd og forslag og skulle I have lyst til at jeg skal lave noget til en særlig lejlighed skal I bare skrive, så finder vi også ud af det.
- Maria

"Let's face it, a nice creamy chocolate
cake does a lot for a lot of people;
it does for me"

Audrey Hepburn

tirsdag den 8. marts 2011

Hjemmelavet crunchy müsli

Første forsøg på hjemmelavet crunchy müsli. Smager rigtigt godt (rigeligt med honning.....) og der er plads til at lave flere forskellige variationer. Det skal nok blive godt.



Man kan sagtens spare på både honning og olie.....meeeen....

5 dl havregryn
4 dl nødder, kerner andet (her er det hasselnødder, mandler og solsikkekerner)
2,,5 dl olie (jeg bruger raps)
2,5 dl honning.

Rist de tørre ting af på panden. Bland olie og honning og held ud over og bland det godt sammen.

Rist det hele af på en middelvarm pande indtil det tager farve.

Glat det ud på et bagepapir og lad det køle af.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar