Kylling er altid sådan en lidt svær type kød. Det skal gennemsteges, men er trist hvis det bliver for tørt osv osv.
Jeg så denne marinade på Pintrest (når man først er på....så en man afhængig). Og ville prøve den nu når grill sæson har meldt sig.
Den må gerne marinerer natten over. Men jeg lavede denne om morgenen og så lå den i køleskabet hele dagen og det var også helt fint.
Til en pakke kyllingebryst brugte jeg:
Saft fra en citron
3 spsk olivenolie
Salt og peber - ikke være nærrig
2 fed hvidløg, presset
1/2 tsk tørret oregano
Det hele skal smides i en frysepose og rystes sammen. Læg kyllingestykkerne i, luk posen og maser marinaden godt ind og så på køl.
Vi grillede dem sammen med nogle parboiled kartofler - som også kom en tur på grillen i et varmt fad, så de bliver godt roasted.
Vi grillede også nogle halve citroner til at have ved siden af. De bliver dejligt søde og friske.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar