Halloween er jo græskar tid. Selvom vi stille og roligt er ved at tage den højtid til os i Danmark, kører den på højtryk i udlandet i øjeblikket og de vrimler med græskaropskrifter i i forskellige variationer og udklædninger.
Min spæde start i år blev disse græskar cupcakes med kaffe flødeskum:
Jeg lavede 6 store og 72 mini kager til børnehaven. Det var der nok til i denne opskrift.
340 gr mel
2 tsk natron
2 tsk bagepulver
2 tsk stødt kanel
½ tsk stødt muskat
½ tsk stødt nellike
salt
en dåse græskar puré (kan blandt andet købes her)
200 gr sukker
220 gr farin
2,4 dl madolie
4 æg
I en skål blandes mel, bagepulver, natron, salt og alle krydderierne.
I en anden skål piskes græskar, sukker, farin og olie godt sammen. Æggene blandes i et af gangen.
Til sidst tilsættes melblandingen forsigtgt.
Fordel kagerne i de ønskede forme og bag i en varm oven ved 180 grader. Mini kager skal have 15 min og almindelige kager skal have 18 min.
Til frostingen skal der piskes den ønskede mængde fløde (nok ½ L) ca. 1 dl flormelis og en anelse stærk kold kaffe.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar