....Man laver da peanut butter swirl cupcakes, gør man ikk?
Giver ca. 18 - 20 stk
85 gr smør
1,5 dl fint hakket chokolade eller chocolate chips
250 gr mel
135 gr sukker
en lille dl kakaopulver
1 spsk bagepulver
½ tsk Natron
lidt salt
3 dl kærnemælk
1 æg
2 tsk vaniljepulver
Halvdelen af chokoladen og al smørret lægges i en skål og sættes over et vandbad. Varm op og rør indtil chokoladen og smørret er helt smeltet og blandet. Sæt til side.
I en stor skål blandes mel, sukker, kakao, bagepulver, Natron, salt og vaniljepulver.
I en mindre skål eller et målebæger piskes kærnemælk og æg let sammen.
Pisk kærnemælken i melblandingen og hæld den smeltede chokolade og smør blanding i og vend til sidst den resterende hakkede chokolade i.
Fyld dejen i forme.
Til peanut butter swirl:
en lille dl peanut butter
64 gr flormelis
1 spsk mælk
Peanut butter og smør blandes i en skål og smeltes i microovnen. Pisk det sammen med flormelis og mælk.
Læg en lille skefuld på hver kage og kør evt. en kniv igennem for at blande med dejen.
Bag ved 180 grader i 20 - 22 min.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar