Basis cupcake:
380 gr mel
1 spsk. bagepulver
lidt salt
2230 gr blødt smør
400 gr sukker
4 æg
3 lime (revet skal og presset)
½ tsk. vanilje
2,4 dl kærnemælk
Bland mel, bagepulver, salt og vanilje i en skål.. Pisk smør og sukker sammen indtil det er let og luftigt.
Tilsæt æggene et af gangen og pisk grundigt imellem hver.
Tilsæt lime juice og skal.
Tilsæt melblandningen og kærnemælk af tre omgange.
Her deler jeg så dejen i to.
Til Mojito kagerne tilsætter jeg her også en skefuld hakket mynte og to spsk. hvis rom.
Til Margarita kagerne tilsætter jeg 2 spsk tequila.
Fordel dem i 24 forme og bag ved 180 grader i 20 - 25 min.
Hvis man gerne vil have en kraftigere smag af alkohol (svigerfar) så kan man pensle de lune kager med den tilsvarende alkohol før de bliver frostet.
Frosting:
110 gr blødt smør
350 gr flormelis
1 spsk lime juice
2 spsk tequila
Lidt salt
Farve efter eget valg
Pisk smørret luftigt og tilsæt flormelis lidt efter lidt. Tilsæt lime juice og salt og tequilla.
110 gr blødt smør
350 gr flormelis
1 spsk lime juice
2 spsk hvid rom
Hakket mynte efter behov
Lidt salt
Farve efter eget valg
Pisk smørret luftigt og tilsæt flormelis lidt efter lidt. Tilsæt lime juice og salt og rom og mynte.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar