Her vil jeg dele min passion for kager, lækkerier og comfort food. Jeg håber, at I vill kigge med og føle jer inspireret til at komme i køkkenet og kaste jer ud i nogle af opskrifterne. Jeg hjælper gerne med råd og forslag og skulle I have lyst til at jeg skal lave noget til en særlig lejlighed skal I bare skrive, så finder vi også ud af det.
- Maria

"Let's face it, a nice creamy chocolate
cake does a lot for a lot of people;
it does for me"

Audrey Hepburn

torsdag den 30. august 2012

Nok verdens bedste gulerodskage


Den her er go, den er rigtig go'. Så jeg har kun en ting at sige....hold op med at lede mere....her er den .... den bedste gulerodskage!

Til kagen:
3 æg
3 dl sukker
3 dl mel
1 tsk vanilje
3 tsk bagepulver
1 1/2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1/2 tsk stødt ingefær
lidt salt
1 1/2 dl neutral madolie
450 gr skrællede og revne gulerødder

Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør dem sammen med æggene.
Til sidst de revne gulerødder og olien.

Hæld den i en springform.

Bag den i en 150 grader varm ovn i ca. 55 min, indtil kagen er færdig og lade den køle helt af.

Frosting:
60 gr blødt smør
4 dl flormelis
1 tsk vanilje
Skal fra en lime
100 gr Philadelphia

Pisk alle ingredienserne godt sammen og fordel over den afkølede kage.


Gulerødderne har jeg lavet af lidt farvet marcipan.



2 kommentarer:

  1. Hov, vent! Du glemte valnødddekernerne! ;-)

    SvarSlet
  2. Uh ja det kunne også være godt......

    SvarSlet