Den her er go, den er rigtig go'. Så jeg har kun en ting at sige....hold op med at lede mere....her er den .... den bedste gulerodskage!
Til kagen:
3 æg
3 dl sukker
3 dl mel
1 tsk vanilje
3 tsk bagepulver
1 1/2 tsk kanel
1 tsk kardemomme
1/2 tsk stødt ingefær
lidt salt
1 1/2 dl neutral madolie
450 gr skrællede og revne gulerødder
Pisk æg og sukker lyst og luftigt.
Bland alle de tørre ingredienser sammen og rør dem sammen med æggene.
Til sidst de revne gulerødder og olien.
Hæld den i en springform.
Bag den i en 150 grader varm ovn i ca. 55 min, indtil kagen er færdig og lade den køle helt af.
Frosting:
60 gr blødt smør
4 dl flormelis
1 tsk vanilje
Skal fra en lime
100 gr Philadelphia
Pisk alle ingredienserne godt sammen og fordel over den afkølede kage.
Gulerødderne har jeg lavet af lidt farvet marcipan.
Hov, vent! Du glemte valnødddekernerne! ;-)
SvarSletUh ja det kunne også være godt......
SvarSlet