Her vil jeg dele min passion for kager, lækkerier og comfort food. Jeg håber, at I vill kigge med og føle jer inspireret til at komme i køkkenet og kaste jer ud i nogle af opskrifterne. Jeg hjælper gerne med råd og forslag og skulle I have lyst til at jeg skal lave noget til en særlig lejlighed skal I bare skrive, så finder vi også ud af det.
- Maria

"Let's face it, a nice creamy chocolate
cake does a lot for a lot of people;
it does for me"

Audrey Hepburn

mandag den 15. august 2011

Lidt panik...og en Ben 10 kage

Kommunikation siger man er en god ting....nogen gange gør det bare ikke så godt. Vores meget dejlige venner havde spurgt og jeg ikke ville lave en Ben 10 kage til deres søns 5 års fødselsdag....Det skulle være lørdag den 20. Det var ikke noget problem. Problemet opstod da man pludselig fandt ud af at det skulle være i lørdags istedet..og ikke den 20....men det kan jo også være svært med de datoer. Så den blev produceret i etaper, men resultatet blev rigtig fint.
Victor kan bare ikke lide chokolade.
Så bundene er lyse lagkagebunde med jordbærmousse og hyldeblomstmousse.

Hyldeblomstmousse:
8 plader husblas
4 pasteuriserede æg
250 gr sukker
3 dl hyldeblomstsaft
½ L piskefløde

Udblød husblassen i koldt vand.
Pisk æg og sukker stift.
Lun saften og opløs husblassen heri. Pisk det sammen med sukkerblandngen og stil det på køl.
Pisk fløden stiv og pisk moussen godt igennem og bland det hele sammen.

Jeg kunne selvfølgelig heller ikke lade være med at lave de her seje cup cakes (hvis cup cakes kan være seje).

Vanilje cup cakes
160 gr mel
1 1/4 tsk bagepulver
½ tsk natron
1½ tsk vanilje
lidt salt
2 æg
150 gr sukker
1,2 dl madolie
1,2 dl kærnemælk

Bland mel, bagepulver, natron, salt og vanilje i en skål og sæt det til side.
Pisk æg og sukker grundigt. Tilsæt olien.
Tilsæt melblandingen og kærnemælken lidt af gangen (husk at piske godt ind imellem)
De skal bages ved 180 grader i ca. 14 min.
De bliver ca. 15.

Frostingen er denne uden citron.

2 kommentarer: