I ly af min fødselsdagsfest blev der hvisket "kan du ikke lave en fødselsdagskage til Jeppe".... og Jepper er stor Lyngby BK fan.....Så i nattens mulm og mørke sneg Fru Jeppe sig lidt ned ad vejen og hentede denne kreation
Det er en chokoladekage med hindbær mousse, smurt op med en chokolade smørcreme og pyntet med fondant.
Hindbærmousse
500 gr bær (hvis de er frosne skal de være tøet op og have stuetemperatur)
Saft fra 1 citron
200 gr flormelis
6-7 blade husblas
1/2 L piskefløde
Læg husblassen i koldt vand i ca. 5 min.
Blend bærerne med citronsaften og flormelis.
Læg husblassen i en lille gryde og smelt den ved svag varme til den er helt flydende.
Lad den køle af og bland den i bærerne. Sæt evt. moussen på køl imens piskefløden piskes til flødeskum.
Bland bærmoussen i efter behov - det kan godt være der er lidt til overs, men smage dig frem til hvor meget der skal i.
Logoet er skåret ud i farvet fondant, men det sværeste var faktisk at lave fodbolden.....
Ingen kommentarer:
Send en kommentar